Monipuolisia työmahdollisuuksia

Hoitajat

Tarjoamme lähi- ja sairaanhoitajille monipuolisia, yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivia työmahdollisuuksia. Olit sitten etsimässä keikkatöitä, työtä tietylle ajanjaksolle, tai uutta vakituista pestiä. Hoitajana työllistyt erinomaisesti, ja autamme yksilöhaastattelun aikana sinua myös kartoittamaan seuraavat askeleet edistääksemme uralla etenemistäsi. Tukenasi on myös Medicontion oma hoitajakollega.


Hoitajana pääset kauttamme työskentelemään erilaisissa hoiva-ja palvelukodeissa, yksityisessä kotihoidossa, tai jopa erikoissairaanhoidon parissa. Meillä on työkokemuksestasi ja jatkokoulutuksestasi riippuen tarjolla erilaisia työmahdollisuuksia.

Lääkärit

Lääkäreille sekä 4. ja 5. vuoden kandidaateille tarjoamme joko lyhytaikaisempia päivystysjaksoja tai pidempiaikaisempia sesonki – ja ruuhkahuipputuurauksia. Lääkärinä pääset työskentelemään kauttamme todella joustavalla, sinun elämänrytmiisi sopivalla aikataululla. Lääkäritoimeksiannoissa sinua tukee Medicontion oma lääkärikollega.


Tarjoamme lääkäreille vaihtelevia työmahdollisuuksia aina vuodeosastoista ja TK-päivystyksistä vaativiin, erikoisosaamista vaativiin tehtäviin valtakunnallisesti.

Kilpailukykyinen, TES:iä parempi palkkaus

Yksityinen terveydenhuolto työsuhteen ensimmäisestä päivästä

Medicontion oma kollegatuki 

Näin löydät kauttamme töitä

1

Juttele rekrytoijalle

Jätä meille hakemuksesi, tai ota suoraan yhteyttä rekrytoijaan.

2

Haastattelu

Haastattelemme hakijoita puhelimitse, sekä kasvotusten hakuprosessin aikana.

3

Esittely asiakkaalle

Esittelemme asiakkaalle sopivat ammattilaiset haastattelun kautta saatujen tietojen pohjalta.

4

Töiden aloitus

Ennen aloitusta sovimme työsuhteen ehdoista ja yleisistä käytännöistä.

Medicontio (Contio Henkilöstöpalvelut Oy)

Y-2960792-2

info@medicontio.fi