Asiantunteva henkilöstöhaasteiden ratkaisija

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauspalvelumme on joustava ratkaisu monenlaisiin työvoimaresursoinnin haasteisiin. Tarjoamme hoitajien ja lääkäreiden henkilöstövuokrauspalveluja yksilölliseen tarpeeseenne. Palvelu vapauttaa aikaanne, suoraviivaistaa prosesseja ja lisää joustavuutta.

Toimintaperiaatteemme

Tiimissämme yhdistyy terveysalan sekä rekrytoinnin monipuolinen kokemus. Rekrytoimme teille sopivat osaajat, ja teidän vastuullenne jää vain työnjohdolliset vastuut. Hoidamme puolestanne kaikki työsuhteen velvoitteet vakuutuksista palkanmaksuun.

Työllistämme hoitajia sekä lääkäreitä niin lyhyisiin kuin pitkäkestoisiin sijaisuuksiin. Teemme rekrytointia jatkuvasti, ja meiltä löytyy osaajakannasta monesti henkilö nopeaankin työvoimatarpeeseen. Toimeksiannon vastaanottamisesta kartoitamme teille sopivan henkilön osaajakannastamme, tai käynnistämme teille räätälöidyn haun tehtävään.

Rekrytoinnit tehtäviin toteutamme vuosien ammattitaidolla. Monivaiheisen prosessin aikana haastattelemme kaikkia hakijoita kasvotusten, ja tarkastamme hakijoiden taustat sekä voimassaolevat pätevyydet. Ennen töiden aloittamisesta perehdytämme niin työntekijät kuin asiakkaat keskeisiin työsuhteen ja toimeksiantoon liittyviin käytäntöihin.

Kilpailukykyinen hinnoittelu 

Palvelumme hinnoittelu perustuu tehtävän vaativuuteen sekä sijaisuuden kestoon. Veloitusperusteet muodostuvat tehdyistä työtunneista sekä mahdollisista TES:n mukaisista lisistä.

Voimmeko olla avuksi

Ota yhteyttä myyntiimme, niin etsitään teille sopiva ratkaisu henkilöstöhaasteisiin. Asiakkuuksista vastaa Joona Mäki (+358 44 075 1410), joona.maki@contiopalvelut.fi

Vaihtoehtoisesti voit olla meihin yhteydessä lomakkeen avulla, niin olemme sinuun yhteydessä.

Medicontio (Contio Henkilöstöpalvelut Oy)

Y-2960792-2

info@medicontio.fi